Nagyatádi üzleti klub

 
 
 

Hol van a probléma, amiért nem úgy mennek a dolgok, ahogy elvárjuk?

 

A sokak által hibáztatott környezet, piac és vevőhiány, pénzhiány, váság vagy valahol egészen máshol? ....

Azt találtuk, hogy igen. Vissza kellett menni az alapokig és megnézni, hogy a sokezernyi jó ötlet hol kezd elromlani, mitől nem valósul meg, vagy enyészik el mielőtt még ténylegesen hírt adna magáról. A probléma magva alapvetően két részből állt össze: a jól megszervezett szervezetből és az azt működtető emberekből.


Az első a szervezési és menedzsment valamint a szervezethez illeszkedő marketing ismeretek hiánya, mely néhány kivételes esetben az alapító, tulajdonos “istenadta” tehetsége miatt jelen van, de a vállalkozások és különösen a kényszervállakozások többségében még hírből sem ismerik. Ehhez kapcsolódik a tekintélyelvű egyetemeken tanított szervezési “technológia”, mely folyamatosan bizonyítja működésképtelenségét.  Hozzájárul még az a fajta torz elképzelés, hogy a marketing arra való, hogy elköltse a cég felesleges pénzét. (Bizonyos fokig az egyetemek marketingiskolái valóban erre tanítják meg a jövő “marketinggurujait).


A másik, hogy esetleges és kiszámíthatatlan az, hogy kivel lehet megvalósítani a terveket.... kik azok a megfelelő emberek, akik nem kérdeznek feleslegesen túl sokat, hanem nekilátnak és megcsinálják amit kell. Talán hallottál már Rowan-ról, akinek egy levelet kellett kézbesítenie Garciának. Ha nem, itt elolvashatod Elbert tanulságos történetét az esetről. Biztos vagyok benne, hogy te is olyan embereket akarsz majd a cégedben, akik “elviszik a levelet Garciának”.

 

Hogyan érheted el, hogy ez a két alapvető dolog megvalósuljon? Hát nem úgy, hogy majd valaki megcsinálja helyetted.


Tudunk segíteni abban, hogy Te magad meg tudd csinálni.


Regisztráld magad a Nagyatádi Üzleti Klub tagjának!

 
Könyvajánló:

Ez a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, - elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben,...


Mi a valódi ok?

 

Ingyen könyv AKCIÓ!


Kasza Tamás: Lezárási útmutató című sikerkönyve, az értékesítők bibliája most letölthető PDF-ben ingyenesen innen!

Az oldal 1024x768 vagy nagyobb felbontással Safari, Firefox, Internet Explorer böngészőkkel adja a legoptimálisabb kinézetet. Chrome nem támogatott jelenleg. Webhosting és dizájn: Marketingrobot

Nagyatádi Üzleti Klub Hivatalos megnyító: 2012. November 28. Szerda 18:00  - Nagyatád, Semiramis Panzió